Aquest cap de setmana, segona edició del cicle “Concert a l’església” a Veciana amb Lidia Pujol
A

25 de juny de 2015

Lídia_Pujol_Amor_a_lArt_Víctor_Fernandez_Clares_Martí_Andiñach_Fernandez_07.jpg

Demà dissabte i diumenge es celebrarà la segona edició del cicle “Concert a l’església” que enguany tindrà lloc en el marc incomparable de l’església romànica de Santa Maria de Veciana, del segle XII i totalment recuperada recentment.
Així serà com el dissabte 27 de juny a les 22 hores la coneguda cantant i intèrpret Lídia Pujol, acompanyada de M. Àngel Cordero al contrabaix i de les veus del cor de Vallferosa, ens presentarà el seu espectacle Iter luminis: Treballs i plaers d’amor en el qual combina cançons trobadoresques, del Misteri d’Elx, i el Llibre Vermell de Montserrat amb textos de Santa Teresa de Jesús i Ramon Llull. Un espectacle teatro-musical ple de mística que de ben segur no ens deixarà indiferents. En acabar l’espectacle hi haurà una degustació de vi i oli de cooperatives i tallers altament conscienciats amb la responsabilitat social, així com el producte estrella del nostre municipi: el formatge de Veciana. L’entrada al concert serà de 15 euros per persona. Es poden fer reserves al correu reserves@lidiapujol.com.
L’endemà, diumenge 28 de juny a les 19 hores, el trio SETDVEU, Roser i Vicky a les veus i Álvaro a la guitarra, ens oferirà un concert amb temes tant coneguts i variats com l’Ave Maria de Schubert, Va pensiero de Nabucco, Halelluja de Leonard Cohen o Paraules d’amor de Joan Manuel Serrat, entre d’altres.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta