On el cel toca la terra, concert del Cor d’Homes
O

19 de juny de 2015

Captura de pantalla 2015-06-18 a la(s) 18.01.31.png

El Cor d’Homes d’Igualada, juntament amb els Cor de Cambra ARSinNOVA i el Cor de Cambra de Granollers, ofereixen un programa de música religiosa per cor i orgue, dels segles XIX i XX diumenge, a les 6 de la tarda, a la basílica de Santa Maria d’Igualada.
El programa “On el cel toca la terra” inclou obres escrites durant els dos segles anteriors, les quals disten 100 anys entre les dues més allunyades. El concert començarà amb el Rèquiem “Lux Aeterna” (1997) del conegut compositor americà Morten Lauridsen. Posteriorment s’interpretaran obres de dos compositors anglesos, Edward Elgar i Benjamin Britten. Del primer “Te Deum and Benedictus”, op. 34 (1897) i del segon “Jubilate Deo” (1934).
La direcció del concert anirà a càrrec de dos directors reconeguts en el món coral català, Pere Lluís Biosca Soler, com a director del Cor d’Homes d’Igualada i del Cor de Cambra ARSinNOVA, i Josep Vila Jover, com a director del Cor de Cambra de Granollers. El pianista i organista Vicenç Prunés Lloret acompanyarà als tres cors interpretant el repertori.
L’entrada al concert serà mitjançant taquilla inversa, per tant, es pagarà al final del concert segons cadascú cregui convenient.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta