Les ferides de Miguel Hernández, aquest dissabte a Cal Granotes en el cicle DePellSensible
L

19 de juny de 2015

granotes.jpg

El proper dissabte, 20 de juny, a les 20h, tindrà lloc a l’antiga adoberia de Cal Granotes un nou recital del cicle DePellSensible. En aquesta ocasió el protagonista serà el poeta Miguel Hernández, interpretat per la veu d’Arià Paco i la guitarra de David Martínez.
Miguel Hernández, nascut a Orihuela, Alacant, a principis del segle XX, procedia d’una família molt humil i, per això, va haver d’abandonar els seus estudis molt aviat, la seva formació va ser sobretot autodidacta. Totes les seves vivències, des de fer de pastor adolescent fins a la condemna a mort a la presó, es converteixen en una poesia apassionada, serena i molt humana. Va morir de tuberculosi a la presó d’Alacant, mentre complia la condemna amb només 31 anys.
La presentació del recital anirà a càrrec de Marisa Vila, llicenciada en filologia hispànica i professora de llengua castellana i literatura a l’IES Pere Vives Vich d’Igualada.
Les entrades es poden comprar de manera anticipada, a 6 euros, al Punt de Difusió Cultural i Turística (C/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes (Baixada de la Unió, s/n) una hora abans del recital, al preu de 8 euros.
Enguany, el cicle té una durada de nou mesos, d’abril a desembre. El proper mes de juliol estarà dedicat al poeta igualadí Joan Llacuna. Més endavant tindrà com a protagonistes Maria Mercè Marçal, Ovidi Montllor i Konstandinos Kavafis, entre d’altres.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta