CatalunyaCaixa-Grup BBVA designa l’igualadí Òscar Ferrer nou director de zona de la Catalunya Central-Lleida
C

15 de juny de 2015

Captura de pantalla 2015-06-15 a la(s) 09.49.09.png

CatalunyaCaixa ha iniciat la seva nova etapa dins el Grup BBVA i ha reafirmat els valors de proximitat i arrelament als territoris catalans com a base per a l’impuls del seu negoci minorista.
L’igualadí Òscar Ferrer ha dirigit el negoci de CX a les comarques centrals de Catalunya, Girona i Vallès els últims anys, i l’aposta per la seva continuïtat a la zona demostra la proximitat al territori de CatalunyaCaixa, que és l’eix principal de la seva filosofia de negoci. A més, amb la nova estructura, Ferrer formarà part del Comitè de Direcció de l’entitat, nodrint-lo dels aspectes comercials essencials per posar el focus en el negoci bancari.
La nova direcció de zona, amb seu a Manresa, engloba les comarques de la Catalunya Central, així com la província de Lleida. Formen part d’ella 100 oficines i 430 empleats, que gestionaran un volum de negoci de gairebé 5.000 milions d’euros i més de 140.000 clients actius.
L’organització comercial de la Catalunya Central està adaptada al perfil de client de la zona i permet l’atenció dels segments clau com banca privada o pimes, amb professionals especialitzats. En concret, a la zona de les comarques centrals s’han destinat 15 especialistes en el segment de banca privada que atendran la gestió de grans capitals, i 7 gestors de microempreses. A més, la zona compta amb 7 oficines de capçalera, una de les quals s’ubica a Igualada i és dirigida per l’Esteve Peña.
Addicionalment les direccions de zones compten amb oficines especialitzades en empreses per atendre en exclusiva a aquest segment amb professionals dedicats. La zona que dirigirà Òscar Ferrer compta amb 2 oficines exclusivament dedicades a les empreses, i 16 figures especialitzades en persones jurídiques.

Òscar Ferrer és llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra i ha cursat diversos estudis de postgrau de finances, gestió i direcció a les escoles de negoci EADA, ESADE, IESE i IE. Ferrer compta amb una extensa experiència de 20 anys en el sector financer, sent director territorial de CX a la Catalunya est i director de zona a Caixa Manresa, el que li confereix un coneixement específic del territori.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?