El Rec.011 arrenca amb una gran afluència de públic i molt bones vendes
E

4 de juny de 2015

rec4.jpg

El primer dia de Rec.0 Experimental Stores ha començat de la forma que ja és habitual: amb gran afluència de públic que té molt clar quines marques volen comprar i quines són les ofertes que no volen deixar escapar. Adidas, Kaotiko o Lacoste han estat algunes de les pop up stores amb més afluència de públic, igual que Levis o Desigual, com ja és habitual.

L’acte entorn l’street food ha estat molt concorregut, amb foodies d’arreu que han volgut escoltar el cuiner Koldo Royo i la taula rodona amb David Andrés chef del restaurant Somiatruites i cap de cuina del restaurant Àbac, Alba Yáñez, editora de la revista Plateselector, i Ada Parellada, cuinera i crítica gastro. L’acte ha estat conduit per Maria Almenar, periodista igualadina. En aquest marc gastronòmic es troben els 30 foodtrucks que complementen el Rec Street Food, nova aposta pel menjar de carrer i el producte de proximitat.

Les activitats culturals continuen el cap de setmana, amb tres escenaris al llarg del circuit i una programació musical amb més de 20 formacions, que compta amb el suport d’Estrella Damm, entre les que destaquen bandes com Alado Sincera, Cálido Home o Root Diamoons.
El divendres dia 5 a la tarda i el dissabte dia 6, s’organtizen diverses activitats infantils, per als petits a l’espai RecKids, amb un espai gastro especial per als nens i nenes. Destaca el concert de la cantant Beth Rodergas, que serà al Rec.011 per primera vegada amb la seva marca infantil Little Lia by Beth.

Està previst un petit homenatge a la dissenyadora Sita Murt, en el que serà el primer Rec.0 sense ella. L’equip de RecStores vol recordar aquesta igualadina que sempre va donar suport al projecte Rec.0, des de l’inici, amb un acte que comptarà amb el pintor i membre de RecStores, Ramon Enrich, acompanyat del violinista Pep Massana.

El Rec.011 transforma més de 40 espais industrials, en antigues adoberies, i mostra, una edició més, les entranyes de l’extraordinari patrimoni del barri del Rec d’Igualada, una zona de la ciutat que s’està convertint en epicentre d’experiències alternatives vinculades amb la creativitat. Les adoberies velles d’Igualada es transformen en espais de tendència de moda, amb música i zones d’oci que canvien radicalment el seu aspecte.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta