FirAnoia escalfa motors per sorprendre el proper mes de juny
F

24 d'abril de 2015

firanaois.jpg

Fira d’Igualada està en ple bullici amb l’organització de la pròxima edició de FirAnoia, l’aparadaor més gran de la comarca que enguany se celebrarà el 19, 20 i 21 de juny. En total seran més de 37.000m2 d’exposició, d’estands, d’activitats, alimentació, venda al detall, horticultura, artesania, degustació, botigues obertes en diumenge… Un esdeveniment que sorprendrà amb moltes novetats i que Fira d’Igualada encara no vol revelar.

Aquesta edició serà la segona que FirAnoia se celebra al mes de juny i per començar a fer boca i per recordar als ciutadans que la que havia sigut la fira de setembre fa tres anys que es va passar al mes de juny, l’organització ha engegat una campanya de difusió amb anuncis publicitaris i concursos que conviden a la participació. Així, tothom que vulgui pot enviar a través del facebook de Fira d’Igualada un rodolí que contingui les paraules FirAnoia i juny i optarà a un sopar per a dues persones. Aquesta és però només una de les moltes accions de difusió amb les que l’organització està treballant.

El juny és un mes de llum, de primavera i de despertar de moltes coses; però també és un mes de decisions. FirAnoia vol ser un gran aparador per ajudar en les decisions en què intervenen botigues, marques i empreses. Aquest és l’objectiu i aquesta és la raó que FirAnoia se celebri al juny.

Les activitats de sempre conviuran amb noves activitats i propostes culturals que ens sorprendran. Algunes de les novetats ja han estat avançades a través del facebook de l’entitat com per exemple l’organització del I Campionat Comarcal d’Escacs o la instal·lació d’una pantalla gegant per fer cinema a la fresca. Dins de FirAnoia hi haurà la fira d’horts urbans Horticultura’t amb xerrades tècniques i tallers gratuïts tot el cap de setmana, la fira TastAnoia amb degustacions de productors artesanals de la comarca, tornejos i activitats esportives, zones infantils, mercat d’automoció, mercat d’artesania…

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta