Un article de
Veuanoia

Arriba la 14a edició d’Automercat, l’outlet del vehicle d’ocasió
A

27 de març de 2015

P1030986.jpg

Un any més el recinte de Cal Carner d’Igualada acollirà la fira d’Automercat, l’outlet més gran de la comarca de cotxes de segona mà, una oportunitat per trobar el vehicle d’ocasió que s’està buscant sense haver de recórrer tots els concessionaris de la ciutat. Així, aquest cap de setmana, dissabte 28 i diumenge 29, més de 300 vehicles s’exposaran en un espai de 10.000m2. Un total de quinze expositors estaran presents amb les millors ofertes del sector.
Automercat ofereix la possibilitat de provar els cotxes que es desitgen, el vehicle comprat compta amb la garantia del concessionari expositor i existeix la possibilitat de vendre el cotxe vell al concessionari venedor. A més a més entre tots aquells que es comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que podran descomptar a la compra del seu cotxe.
L’entrada al recinte és gratuïta i es podrà visitar de 10 a 2 h del migdia i de 4 a 8 h de la tarda. Automercat espera rebre visitants de tota la comarca i altres poblacions veïnes. El públic d’automercat és un visitant interessat a adquirir un vehicle però també passegen moltes persones aficionades del sector i famílies que passegen encuriosides per veure de prop les ofertes que els 15 expositors oferiran. Concretament aquests expositors són: Anoia Motor-Seat, Garatge Montserrat – Fiat –Alfa Romero, Dabsa, Garatge Montserrat – Opel, Ramon Solsona, Remm Guitart, Rosich Motors, Talleres Santi Enrique, Servisimó Igualada, A.M.Anoia, Sarauto, Anoia Motor-Hyundai, Futurauto i Energy Casrs.
Com a novetat, enguany Fira Igualada publicarà algunes de les millors ofertes d’Automercat a través del seu compte de twitter @firaigualada i facebook www.facebook.firaigualada que publicarà imatges i preus d’alguns dels cotxes exposats.
L’acte d’inauguració serà dissabte a les 11 del matí i comptarà amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, qui acompanyat de Joan Domenech, president de Fira d’Igualada, faran una passejada per tot el recinte firal.
Automercat està organitzat per Fira d’Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Fira d’Igualada és una entitat sense afany de lucre que va néixer l’any 1951 amb la finalitat de fomentar fires, mercats, festes i potenciar el comerç i la indústria d’Igualada i la seva comarca.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta