ERC copia l’eslògan del PSOE que va utilitzar Zapatero a les Generals del 2008
E

23 de febrer de 2015

ERC-PSOE.jpg

L’eslògan de campanya de l’any 2008 del PSOE de Zapatero, “Vivimos juntos, decidimos juntos”, ha estat copiat literalment per ERC a Igualada. La formació republicana es presenta a les properes eleccions municipals del 24 de maig amb l’eslògan “Vivim junts, decidim junts”. A les xarxes socials, diferents persones ja s’han fet ressò de la coincidència i Socialistes d’Igualada s’ho ha agafat amb ironia sense entendre, però, perquè ERC copia al PSOE.

La candidatura de Socialistes d’Igualada (PSC-PM) es pregunta si aquesta còpia és “una manera més de confondre a la ciutadania per l’obsessió per voler-se apropiar del patrimoni dels socialistes, que a la ciutat representa un projecte de transformació constant i de lluita per la igualtat d’oportunitats”. El candidat de Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, també es pregunta si, amb l’eslògan de Zapatero, “ERC vol aparentar un gir a l’esquerra de cara les eleccions i maquillar que ha passat 4 anys sent el plàcid soci de govern de CiU a l’Ajuntament i 8 anys en coalició amb CiU al Consell Comarcal, cosa que en els dos casos sembla que podria repetir-se”.
Socialistes d’Igualada també ha declarat: “Esperem que la còpia no vulgui dir que ERC no té idees, ja que la ciutat ha d’afrontar molts reptes de present i de futur i necessita que tots i cada un dels partits aportem les nostres propostes genuïnes”. D’altra banda, Socialistes d’Igualada ha aprofitat per recordar que el seu eslògan és “L’alternativa realista”, com a alternativa a l’actual govern de CiU i ERC.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta