El FineArt torna amb més fotògrafs i activitats
E

28 de gener de 2015

fineart.jpg

FineArt Igualada arriba a la tercera edició de l’esdeveniment, amb la proposta més internacional, perquè instal·larà les exposicions de fotògrafs provinents del Japó, Rússia, Holanda, Anglaterra, Argentina i també de Galícia, Andalusia, Madrid, Aragó, Navarra, València i de Catalunya.
L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, es realitzarà del 6 al 22 de març en una vintena d’espais d’exposicions efímeres i activitats paral·leles.
D’entre les activitats, destaca la conferència sobre el fotògraf Paco Elvira i la seva obra, a càrrec d’Andrea Elvira, el mercat de fotografia o les visites guiades amb els fotògrafs expositors, com Sandra Sue, Fran Martí, Salvador Berdajin o l’igualadí Jordi Valldaura. Així mateix, es projectarà el documental La sal de la tierra, del director Wim Wenders, que retrata el prestigiós fotògraf Sebastiao Salgado. Es tracta d’una activitat coorganitzada amb el cineclub de l’Ateneu, que tindrà lloc el 20 de març.
El FineArt 2015 escalfa motors
FineArt 2015 és l’edició amb més professionals d’àmbit internacional, amb fotògrafs com els reconeguts Raúl Urbina, madrileny, el fotògraf i director de cinema aragonès Carlos Saura, Rafael Navarro, també d’Aragó, el japonès Taichi Gondaira, o els catalans de més renom: Pepe Encinas, Eugeni Gay, Marc Balló, Vicenç Rovira Pol Viladoms o el fotoperiodista que va morir sobtadament el 2013, Paco Elvira.

Igual que en l’anterior edició, FineArt Igualada opta per la difusió de l’esdeveniment a través de les xarxes socials. Així, el festival comunica les novetats tant de participants com el programa d’activitats a través de les plataformes facebook, twitter i, com a novetat, s’afegeix a instagram.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta