Els Afraid to Speak in Public tornen a Igualada per presentar el seu nou disc “Dos minutos de odio”
E

23 de gener de 2015

Cartell Afraid - Rec on fire (24-01-15)

Demà dissabte 24 de gener els Afraid to Speak in Public tornaran a Igualada després de la seva aclamada actuació del passat mes de juny al festival Igualada Rock City.

El concert serà a les 23:30h. a la sala Rec On Fire (carrer Creueta, 37) d’Igualada, i estarà organitzat per l’associació ROCK CITY. Associació que va néixer el 2014 amb la voluntat de dinamitzar la ciutat promovent concerts, festivals i activitats culturals relacionades amb la música ROCK.

Després d’una separació de 15 anys, el grup badaloní Afraid to Speak in Public es reuní el 2012 per oferir concerts puntuals i recordar-nos perquè són una de les millors bandes de crossover del país. Així, al concert d’Igualada, no només interpretaran cançons dels 3 discos que van editar als anys 90 (Subcircus, Showcase i l’homònim Afraid to speak in public), sinó que també presentaran el nou disc Dos minutos de odio, disc que es va publicar el passat 15 de gener.

Així doncs, els seguidors de gèneres com el hardcore, crossover, punk, metal, i queels agradin formacions com Faith No More, Sucidal Tendencies, Primus, Tool, Mr. Bungle, NoMeansNo o Living Colour, no es poden perdre el concert que els Afraid to Speak in Public oferiran el 24 de gener al Rec on Fire d’Igualada.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta