Un article de
Veuanoia

El Campus Motor Anoia es consolida com a seu d’esdeveniments, reunions i jornades
E

22 de gener de 2015

JornadaDIBA_02.jpg

El Campus Motor Anoia de Castellolí ha acollit aquest dimecres la jornada “De la tasca de la Mancomunitat de Catalunya a la gestió actual de la xarxa viària de la Diputació de Barcelona” organitzada per la Diputació de Barcelona i emmarcada en els actes del Centenari de la Mancomunitat de Catalunya.
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha presentat la jornada adreçada a polítics, gestors i tècnics dels municipis de les comarques de Barcelona, així com a professionals que participen en l’estudi i gestió del territori en l’àmbit de les comunicacions. L’acte, on hi han estat presents el president del Consell Comarcal de l’Anoia Xavier Boquete i l’alcalde d’Igualada Marc Castells, ha servit per repassar el passat, el present i el futur de la xarxa de carreteres locals de la demarcació i també ha relligat l’època actual amb la de la Mancomunitat, ja que la gran majoria de vies d’avui dia van ser pensades fa més de cent anys.

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) també es troba al Campus Motor Anoia
La Junta Directiva del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) també va escollir aquesta passada setmana el Campus Motor Anoia per reunir-se. La trobada del CIAC va estar presidida per Vicenç Aguilera, president del Circuit Barcelona-Catalunya, i va comptar amb personalitats molt rellevants de la indústria del motor com Sergio Alcaraz, vicepresident de Nissan Motor Ibérica, Francesc Perarnau de l’empresa de components metàl·lics per automòbil Gestamp, Toni Garcia de l’empresa de components electrònics Doga o Lluís Cano de l’empresa de components Ficosa, entre d’altres.

El Campus Motor Anoia, impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i situat a Castellolí, és un centre tecnològic per acollir activitats i esdeveniments organitzats per empreses dels sectors automobilístic, aeronàutic i el relacionat amb les energies renovables. Des que va obrir les portes fa un any ja ha acollit una vintena de clients com Seat, MGS, Tradeve, Iveco, Tecno Casa, la Federació Catalana de l’Esport del Motor, Baxi Roca o Solaris.

Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta